H - P: 10:00 - 12:00 és 16:00 - 19:00

1215 Budapest, Vágóhíd utca 54.

Tudás és törődés

Ahol az odafigyelés és a szeretet
találkozik a szakértelemmel.

Csapatunk

Kertvárosi Állatorvosi Rendelőnket 2016-ban nyitottuk meg Csepelen dr. Balogh Péter vezetésével. Célunk a hozzánk forduló páciensek lehető legmagasabb szakmai színvonalon történő ellátása. Ennek érdekében, tudásunkhoz mérten folyamatosan fejlesztjük eszközparkunkat. Igyekszünk ellátásunkat pácienseink jólétének szem előtt tartása mellett, a lehető legkevesebb stressz okozása mellett biztosítani. Ebben nagy segítségünkre vannak kedves, és jólképzett asszisztenseink is.

Meggyőződésünk, hogy a magas szakmai színvonal mellett nagyon fontos a bizalom kiépítése a gazdikkal, és kedvenceikkel egyaránt. Úgy gondoljuk, csak az ilyen légkörben végzett munka vezethet a tanácsok megfogadásához, és így az eredményes gyógyításhoz. Nagy hangsúlyt fektetünk a betegségek megelőzésére, és igyekszünk ebben a hozzánk forduló tulajdonosokat saját kedvencük igényeire szabott tanácsokkal ellátni.

Galéria
dr Balogh Péter
Dr. Balogh Péter
+36-20-394-8466

Az állatorvosi Egyetemre még olyan szándékkal jelentkeztem, hogy nagyállatokkal szeretnék foglalkozni. Ám mire 2004-ben átvettem a diplomámat, érdeklődésem sokkal inkább a kisállatgyógyászat felé fordult, már a diploma megszerzése előtt kisállatrendelőben segédkeztem. 2005 óta dolgozom Csepelen. Emellett 2007-ben feleségemmel megnyitottuk kisállatrendelőnket Majosházán. Itt, a Kertvárosi Állatorvosi Rendelőben 2016 februárja óta vagyunk megtalálhatók. A mindennapi betegellátás, és a lágyszervi műtétek mellett a rendelőben főleg a képalkotó diagnosztikai eljárásokkal foglalkozom. Szabadidőmben szívesen barkácsolok, és horgászok.

dr Fäller Zsófia
Dr. Fäller Zsófia
+36-20-528-2060

Kisgyerek koromtól kezdve nem volt más elképzelésem, mint, hogy állatorvos legyek. 14 éves korom óta jártam állatorvosi rendelőkbe segédkezni. Még az egyetem előtt kutyakozmetikusi képesítést szereztem. Állatorvosi diplomámat 2005 tavaszán vehettem át, ami után rögtön nagyforgalmú kisállatrendelőkben helyezkedtem el. Emellett 2007-ben férjemmel megnyitottuk saját rendelőnket is Majosházán. Gyermekeink születése után csatlakoztam én is a Kertvárosi Állatorvosi Rendelő csapatához, ahol leginkább az ambuláns betegellátásban veszek részt.
Otthonunkat, három gyermekünknek is hála, számos, igen különböző háziállattal osztjuk meg. Kevés szabadidőmben szeretek kertészkedni, és járni a természetet.

dr Velovics József
Dr. Velovics József
+36-70-263-9655

2012-ben végeztem Szent István Egyetem Állatorvos tudományi karán. Már egyetemi éveim alatt is jártam rendszeresen kisállatrendelőbe segíteni. Végzés után több forgalmas rendelőben is dolgoztam, majd a 2016-os nyitáskor a Kertvárosi Állatorvosi Rendelő csapatához csatlakoztam. A mindennapi betegellátás mellet fő érdeklődési területem az ortopédia. Otthon 2 saját kutyám van. Szabadidőmben vagy velük foglalkozom, vagy szívesen járok lőtérre.

Cseh Tímea
Cseh Tímea
asszisztens

Még az egyetemi éveim alatt kezdtem ismerkedni az állatorvosi asszisztensi szakmával, és ennek szeretete azóta is töretlen. Immár 13 éve dolgozom asszisztensként. A Kertvárosi Rendelő csapatát a 2016-os nyitás óta erősítem. Szabadidőmet főleg a 2,5 éves kislányommal töltöm, de természetesen családunk rengeteg négylábú tagjára is szakítok időt mellette.

Czinder-Samu Dominika
Czinder-Samu Dominika
asszisztens

14-15 éves koromban egy ideig segédkeztem egy állatorvosi rendelőben, már akkor érdekelt ez a világ. Egyetemi éveim alatt kezdtem a csepeli Kertvárosi Állatorvosi rendelőben dolgozni, majd a diploma megszerzése után teljes állású asszisztens lettem. 2021. elején végeztem az ELTE-n biológusként.
Gyermekkorom óta lovagolok és rajongok az állatokért. Jelenleg is egy imádnivalóan komisz tacskó, egy kicsit flegma macska és két viszonylag csendes görög teknős társaságában éljük otthon a mindennapjainkat.