Szolgáltatásaink köre

csepeliallatorvos/szolgáltatásaink köre
Szolgáltatásaink köre széles. Elsődleges szempontként törekszünk arra, hogy a nálunk kezelt kisállatokat igényükre szabottan, minél hatékonyabb kezelésben részesítsük a megfelelő kivizsgálást követően, miközben a lehető legkevesebb stressz éri őket, így segítve mielőbbi gyógyulásukat, felépülésüket.
    
A komolyabb vizsgálatokhoz rangos szaklaboratóriumokkal állunk kapcsolatban, és a lehetőségeinket meghaladó esetekhez az elérhető legmegbízhatóbb szakemberekhez irányítjuk pácienseinket.
Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a betegségmegelőzés hangsúlyozására, valamint arra, hogy személyre szabott tanácsokkal tudjuk ellátni a gazdikat kedvencük gondozása, ápolása tekintetében.
 
Köszönjük, ha megtisztelnek minket bizalmukkal, és ránk bízzák kedvenc állatukat!
Ígérjük, hogy úgy bánunk velük, mint a sajátjainkkal.
 
– veszettség elleni és egyéb védőoltások
– microchip beültetés, útlevél kiállítás,
– ambuláns ellátás,
– ultrahang diagnosztika,
– széleskörű belgyógyászati szolgáltatások,
– sebészeti, szülészeti ellátás, 
– szűrővizsgálatok, laborháttér szolgáltatások,
– ultrahangos fogkő-eltávolítás,
– lágy-sebészeti műtétek,
– szaktanácsadás,

Igény esetén háznál történő ellátást, illetve rendelési időn kívüli ellátást előzetes időpont egyeztetés esetén tudunk vállalni.

Fontos a gazdiknak tudni: bizonyos betegségek esetén szakszerű ellátás háznál nem megoldható. A rendelőn kívüli körülmények nem teszik lehetővé az állat megfelelő rögzítését, hiányzik a steril környezet, a megfelelő világítás, eszközök stb. Emellett az állatok többsége jobban tolerálja a szükséges vizsgálatokat és beavatkozásokat egy idegen helyen, mint saját otthonában, valószínű a felségterületének féltése miatt.